2014 ENnie dobitnici nagrada

Gen Con EN Svijet RPG Nagrade (ili ENnie Nagrade) su godišnje nagrade, koje dijele ljubitelji igara sa papirom i olovkom njihovim proizvođačima i izdavačima na Gen Con-u u Indianapolisu, Indiana, S.A.D. Ime potiče od stranice EN World koja je bila domaćin toj priredbi još od njezina začetka 2001.

Nagrade su na početku bile darivane samo d20 Sustav proizvodima i izdavačima i bio je samo internet događaj (na EN World stranici). Od tada su se proširili na sve vrste igara olovke i papira i od 2002. su bile javno dodjeljivane na ceremeoniji na Gen Con-u.

Još 2007., ENnie su bili prvi puta sponzorirani od jedne tvrtke, Your Games Now, a 2008. ih je sponzorirao Avatar Art te 2010., 2011. i 2012. su ih sponzorirali Indie Press Revolution i DriveThruRPG. Od 2013. do sad ih je samostalno sponzorirao DriveThruRPG. Ovdje je lista nagrada za 2014.

Najbolja Avantura

Najbolji Dodatak, Predmeti

Najbolja Slika, Unutarnja

Najbolja Slika, Korice

Najbolji Blog

Najbolja Kartografija

Najbolja Elektronička Slika

Najbolja Obiteljska Igra

Najbolji Besplatan Proizvod

Najbolja Igra

Najbolji Proizvod, Miniatura

Najbolje Čudovište/ Protivnik

Najbolji Podcast

Najbolja Proizvodna Vrijednost

Najbolji RPG Povezan Proizvod

Najbolja Pravila

Najbolji Sustav

Najbolji Dodatak

Najbolji Software

Najbolje Pisano Dijelo

Najbolja Stranica na Internetu

Proizvod Godine

2014 Dobitnici Sučevih Nagrada

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.