Imperial Settlers

ImperialSettlersIN

Naseljenici četiri glavne sile u svijetu su otkrili novi svijet, s novim sirovinama i mogućnostima. Rimljani, Barbari, Egipćani i Japanci su ga odlučili istovremeno naseliti. Grade nove zgrade da bi osnažili svoju ekonomiju, pronalaze rudnike i sade nova polja da bi uzeli sirovine, a grade i stražarnice te treniraju vojnike. Uskoro otkrivaju da nema mjesta za sve i počinje rat…

Imperial Settlers kartaška je igra u kojoj preuzimate jednu od četiri frakcije i gradite svoje carstvo uz pomoć zgrada u koje potom šaljete svoje radnike da bi vam omogućili pristup novim sirovinama i vještinama. Igra se igra pet rundi tijekom kojih se igrači izmjenjuju u istraživanju novog svijeta, izgradnji zgrada, trgovini sirovina, pobjeđivanju neprijatelja i skupljanju pobjedničkih bodova.

Glavni mehanizam u igri Imperial Settlers napravljen je po uzoru na igru autora Ignacya Trzewiczeka pod imenom 51st State.

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.