Supermoći

Supermoći u stripovima ponekad mogu biti i zaista zadivljujuće!

Color Kid i Rainbow Girl gospodare bojama, mjenjaju boje objektima ili pak bojama gospodare drugima!

Anarchist i Zeitgeist luče posebne tekućine iz sebe i time stvaraju svoje supermoći. Anarchist znoji kiselinu, dok Zeitgeist povraća istu.

 

Calorie Queen i Matter-Eater Lad su iz DC svijeta stripova i oboje jedu što god im dođe ruku, no Calorie Queen to isto pretvara u supersnagu. Zadnja slika je Maggot iz Marvelovih stripova koji posjeduje dva crva koji sve jedu, ali su zamjena za njegov probavni sustav pa se ponekad vraćaju nazad u tijelo i daju mu supersnagu.

Stone Boy se pretvara u kamen, Bouncing Boy u gumenu kuglu, Human Flying Saucer u leteću spravu, a Eye Scream, pa ni manje ni više nego u određeni sladoled, okus koji on odabere.

El Guapo posjeduje izniman skejt, a posebno dobru moć posjeduje Mister Midnight, koji kontrolira satove, ne može zaustaviti vrijeme, no može zaustaviti otkucaje sata!

Ruby Thursday može pretvoriti svoju glavu u bilo što, ali samo glavu.

Završavamo galeriju s najboljim superherojem u ovoj seriji, a to je Arm-Fall-Of-Boy kojem mogu udovi otpasti i postati oružje.

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.