FantaSTikon

1425475_526747734145905_6196552253650495009_o

Konvencije znanstvene fantastike i fantazije u Hrvatskoj dobile su novog člana ove godine i to u Splitu!

FantaSTikon se održava ove godine od 17. do 19. srpnja 2015. na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu!

Kao Klub koji je posjetio skoro sve konvencije ove godine tako ćemo se pridružiti i na FantaSTikonu gdje ćemo predstaviti naš Klub i pridružiti se ovome lijepom događaju koji nas je ugodno iznenadio!

Nekoliko riječi koje smo uhvatili s Facebooka organizatora:

”S ponosom objavljujemo kako ćemo PRVU konvenciju fantastike, igre i znanstvene fantastike održati od 17. do 19. srpnja 2015. na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu !

Kao prvu objavu šapnut ćemo Vam da su naši posebni gosti pisac koji će biti Guest of Honour na Euroconu 2017. Dortmund i ekipa čiji je rad dobio kvalifikaciju za Oscara.

We proudly announce that the FIRST fantasy, games and science fiction convention will be held at the Faculty of Electrical Engineering, Mechanical Engineering and Naval Architecture in Split (FESB) on July 17th-19th 2015 !

As our first news we will whisper to you the info that our special guests will be a writer who will also be the Guest of Honour at Eurocon 2017 Dortmund and a team whos work got qualified for Oscar.”

Sam nas događaj izuzetno veseli i neka bude najbolji kon ove godine, tako dajući podstrek ostalima da budu još bolji!

Njihova je stranica jako lijepo napravljena, još uvijek se nadograđuje, a možete joj pristupiti ovdje.

Program događanja se nalazi na linku, ali još uvijek nije definiran do kraja te će biti dodatno popunjen.

 

 

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.