Wizard’s Academy

Nakon što uđu u Čarobnjačku Akademiju, novi studenti polažu čarobnjačku zakletvu, da će štititi instituciju akademije i da će se ophoditi u skladu sa pravilima. Nažalost, malo njih nauči imalo čarolija na prvoj godini. Susie nose vlastiti prirodni talenti za čarolije, Malkar bi radije prodao dušu za čarolije nego pročitao knjigu, Nyvetta je također odustala od čitanja jer se slučajno pretvorila u medvjeda, Flitter samo želi ukrasti magične predmete i prodati na crnom tržištu, a Bramblethrone predugo priča s drvećem da bi išta napravio. Kao grupa studenata, ne mogu biti gori.

Wizard’s Academy kooperativna je igra eksperimentiranja s čarolijama do šest igrača. Igrači biraju scenarij, kao što je prizivanje demona i otimanje njegovih moći, obrana Akademije od horde impova ili najteži test, inspektor iz Akademije koji testira njihove čarobne moći.

Igrači se kreću po akademiji dok skupljaju znakove. Na početku su efekti čarolija nepoznati, no dok igrači istražuju, studenti skupljaju moći i manipuliraju Akademijom, stvorenjima u njoj pa i samom sudbinom – u idealnom slučaju da bi pobjedili prije nego ono što su ono što su prizvali uništi Akademiju.

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.