Posljednja knjiga Terryja Pratchetta

Ovog rujna Penguin Random House objavit će The Shepherd’s Crown, posljednji roman o svijetu Diska koji je napisao sir Terry Pratchett. Urednica Kirsten Armstrong kupila je ekskluzivna prava za cijeli svijet (osim SAD-a i Filipina) od Colina Smythea iz Colin Smythe Ltd. Prenosimo s TerryPratchettBooks.

 

The Shepherd’s Crown peti je roman svijeta Diska o mladoj vještici Tiffany Aching.  Prethodni naslovi u Tiffany Aching seriji su: The Wee Free Men, A Hat Full of Sky, Wintersmith i I Shall Wear Midnight.

I_Shall_Wear_Midnight

Terry je završio The Shepherd’s Crown u ljeto 2014. Bit će objavljen u tvrdom uvezu, e-knjizi i audio formatu 10. rujna 2015. te se može naručiti u predbilježbi. Izaći će i kolekcionarsko izdanje.

Nac_Mac_Feegle

Tom Weldon, glavni predsjednik Penguin Random House, izjavio je: “Velika je privilegija izdati priču sira Terryja Pratchetta, posljednji roman o svijetu Diska, The Shepherd’s Crown. Terry je obožavan i poštovan diljem svijeta te će ova priča biti poseban događaj za nas u Penguin Random Houseu i za ljubitelje njegovih priča diljem svijeta.”

A_Hat_Full_of_Sky_Cover

The Shepherd’s Crown se ovdje može naručiti: 

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.