Last Starfleet

 

Uskoro ćemo u Smileu imati postavu igara s kojima će se članovi moći igrati, a koje spadaju u Print and Play kategoriju. Jedna od tih igara je i ova kooperativna strategija u svemiru nazvana Last Starfleet.

Last Starfleet je strateška kooperativna avantura s kartama koja pronalazi heroja u igračima.

Godina je 4010., čovječanstvo posjeduje brodove u Svemiru no ne i kolonije. Zemlja eksplodira, što ostavlja udaljene brodove — posljednje svoje vrste — da zaborave svoje razmirice te da se pokušaju okupiti na najbližem planetu. Izaberite kapetane i napravite tim u ovoj kooperativnoj igri. Morat ćete surađivati da biste preživjeli teške uvjete i sigurno sletjeli sa svojom posadom na planet! Svi pobjeđuju u igri Last Starfleet… ili je sve izgubljeno.

Igra je jednostavna, igrač igra jednu kartu iz određenog špila svog broda ili uzima jednu posadu. Planet igra karte na osnovi broja igrača i vuče karte iz špila odabranog planeta. Cilj je spustiti dovoljno ljudi na planet i tako ga kolonizirati, pri čemu moraju preživjeti sudar s teškim uvjetima na planetu i u orbiti. Igra u prosjeku traje 20 minuta po igraču i dobra je zabava za razbiti slobodno vrijeme između predavanja na fakultetu ili u prolazu na kavi ili čaju.

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.