BioShock Infinite: The Siege of Columbia

U igri na ploči BioShock Infinite: The Siege of Columbia igrači igraju kao Osnivači ili kao Vox Populi te grade vojsku da bi u ratu za Columbiu osvajali terene i skupljali ciljeve. U isto vrijeme oni se trude utjecati na događaje koji se odvijaju tijekom rata. Moraju se također i nositi s Bookerom i Elizabeth dok oni trče naokolo i rade kaos.

U Bioshock Infinite: The Siege of Columbia igrači igraju jedni protiv drugih, kradu ciljeve jedni od drugih, ubijaju vođe, uništavaju utvrde, nadmeću se oko događaja itd. Prvi igrač/tim koji dođe do 10 pobjedničkih bodova je i pobjednik.

Igra na ploči je napravljena po uzoru na poznatu igru Irrational Gamesa po imenu BioShock Infinite, dolazi u paketu s 52 minijature, kartama, kockama i šarenom pločom za igranje.

Igra je slična Kemetu, no s kompleksnim sustavom borbe koji zna umoriti igrače i tako ih otjerati od čestog igranja. Ide na ruku igračima koji vole skupljati vojske, malo riskirati i onda u jednom potezu napasti i završiti igru.

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.