R.I.P. Terry Pratchett

Mapa nije raspoloživa

Date/Time
Date(s) - 12/03/2018
All Day

Categories


Na današnji dan obilježavamo… godišnjicu smrti Sir Terry-ja Pratchetta 🙁

 

“The truth may be out there, but lies are inside your head”
– Terry Pratchett

 

TP

Sir Terry Pratchett rođen je 1948. godine u Beaconsfieldu, u Buckinghamshire. Prvu priču Business Rivals objavio je s trinaest godina, a za njezinu zaradu je kupio prvi pisaći stroj. Školu je napustio sa sedamnaest kako bi postao novinar, ali je nastavio pisati i objavio je roman The Carpet People. U 1971. godini započeo je sa serijalom Discworld kao i s drugim brojnim knjigama. Osvajajući mnoge nagrade postao je najprodavaniji UK autor.

Umro je 2015. godine nakon dugogodišnje borbe s Alzheimerovom bolesti.

   

 

 

Izvor: Terry Pratchett Books

 

Discworld serijal

Discworld serijal

Osim knjiga za sve ljubitelje djela Terry Pratchetta tu su i društvene igre na ploči temeljene na Discworld serijalu: Thud (2002.), Watch Out: Discworld Board Game (2004.) Discworld:  Ankh-Morpork (2011.), Guards! Guards! A Discworld Boardgame (2011.), The Witches: A Discworld Game (2013.) i Clacks: A Discworld Board Game (2015.)
TP boardgames

The Witches

U Klubu Titan Atlas na druženjima Clash of the Titans moguće je zaigrati The Witches (2013.)

Martina Plaščak

About Martina Plaščak

Po struci Informatolog, a u duši Renaissance woman :) nema toga što ne radim i što ne bih probala, samo da mi je nekoliko dana da o tome promislim, napravim analizu, proguglam i istražim, prespavam i raspravim kako sa sobom tako i sa svih mojih 7 savjetnika, jer čovjek nije otok, ali treba znati uživati u samoći.
Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.